Keynotet

Tutustu loistaviin puhujimme ja teemoihin, joista he tulevat puhumaan.

Ari-Pekka Salovaara

Visma Konserni

Ari-Pekka Salovaara on Visma Solutions Oy:n entinen toimitusjohtaja ja yksi perustajista. Nykyään Ari-Pekka johtaa Visma-konsernin Lower SMB -divisioonaa. Ari-Pekka luotsasi Visma Solutionsia usean vuoden ajan. Tänä aikana yhtiöstä kasvoi Pohjoismaiden 2. suurin SaaS-ohjelmistotalo, jonka tuotteita käyttää 170 000 yritystä useissa eri maissa. Visma Solutionsin kasvuvauhti vuosien 2011-2018 aikana oli lähes 900% ja yhtiö valittiin joka vuosi myös yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista.

Ari-Pekka on myös enkelisijoittaja ja toimii seitsemän menestyvän kasvuyhtiön hallituksessa kuten Nordic Business Forum Oy:ssä. Me nuorkauppakamarilaiset tunnemme Ari-Pekan varmasti parhaiten Vuoden Nuori Menestyjä – eli TOYP-voittajana vuodelta 2018. Tämän lisäksi Ari-Pekka on palkittu Nuori Yrittäjä -tunnustuksella vuonna 2009.

Mistäs Ari-Pekka meille sitten puhuu? Miten olisi itsensä johtaminen ja johtajana kasvaminen? Kuinka omaa johtajuuttaan voi kehittää niin että pysyy vauhdissa mukana ja siirtyy urallaan kahden  hengen yrityksen perustajasta johtamaan monen eri maissa sijaitsevan yrityksen divisioonaa?

Millainen on kasvutarina tämän menestyjän takana? Näistä teemoista saamme varmasti boostia myös omaan johtajuuteemme ja voimme kehittyä kamarilaisina kohti uutta, parempaa versiota itsestämme – Kohti JiiCee 2.0:aa.

 

Lisää loistavia puhujia tulossa. Seuraa ilmoitteluamme!

JIICEE 2.O järjestetään 18.-20.9.2020 Lappeenrannassa. Tule mukaan!

Tarjoamme laajan kattauksen mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen niin johtajuuden, asiantuntijuuden kuin yrityksien näkökulmista. Tervetuloa!

Ota yhteyttä

14 + 6 =