Yhteistyökumppanit

Tule yhteistyökumppaniksi!

JiiCee 2.0 tapahtuman tiedot

Teemana on ”JiiCee 2.0” eli parempi, päivitetty nuorkauppakamarilainen: Mitä on parempi johtajuus? Mitä parempi työntekijä mahdollistaa yritykselle? Miten yritys voi omalla toiminnallaan vaikuttaa työntekijöidensä työpanokseen tehden siitä paremman?

Kouluttaudumme viikonlopun aikana eri teemojen merkeissä, jotta myöhemmin voimme jatkaa matkaa itsestämme päivitettynä versiona johtajasta, asiantuntijasta tai yrittäjästä.

Tapahtuma järjestetään 18.-20.9.2020, Sokos Hotel Lappeessa

Tapahtuman järjestäjä: Lappeenrannan Nuorkauppakamari

Yhteystiedot:
projektipäällikkö Aino-Liisa Sandholm
aino-liisa.sandholm@jci.fi, 040 846 0124
apulaisprojektipäällikkö Ida-Maria Volturi
ida-maria.volturi@jci.fi, 040 7438 326

Millainen näkyvyys yhteistyökumppaneille?

Suomen Nuorkauppakamarien Alue B:n vaalikokous JiiCee2.0 kerää n. 150 aktiivista, nuorta aikuista Etelä-Suomen alueelta kouluttautumaan ja verkostoitumaan Sokos Hotel Lappeeseen syyskuussa 2020

Yhteistyökumppanimme saa näkyvyyttä markkinoinnissa syksyyn 2020 saakka. Markkinoimme tapahtumaa valtakunnallisesti ja aktiivisesti eri markkinointikanavissa. Markkinointi kohdistetaan Suomen Nuorkauppakamareiden jäsenille, senaattoreille, koejäsenille, kunniajäsenille sekä osin muille sidosryhmille. Kokouksen markkinoinnin piirissä on kaikkiaan n. 5000 nuorkauppakamarilaista Suomessa.

Nuorkauppakamareiden ulkopuolella markkinoimme aktiivisesti Lappeenrannan alueella tapahtumaa niin sosiaalisessa kuin paikallismediassakin.

Tämä on hyvä tilaisuus saada yritys tai tuote näkyville yhteistyökumppanuudella:

  • Näkyvyyttä niin eri medioissa kuin itse tapahtumassakin
  • Ständipaikkamahdollisuus kokousviikonlopun aikana

Näkyvyyspaketit

Paketti 100€ 200€ 400€ 600€
Sähköinen uutiskirje, logo tai mainos
Sosiaalisen median sekä nettisivumainontaa yrityksestä + logo
Logo tapahtumapaikalla, sekä etukäteismarkkinoinnissa eri tapahtumissa
Tuote tai esite osallistujakassiin
Ständi tapahtumassa

Pääyhteistyökumppanuus

Tapahtumaan on mahdollisuus ostaa myös pääyhteistyökumppanuus hintaan 1000€, jonka ehdot neuvotellaan erikseen, mutta sen myötä (kaiken yllämainitun näkyvyyden lisäksi) on mahdollista pitää esimerkiksi 30 min keynotepuheenvuoro aiheen tiimoilta omasta yrityksestä tai johtamisfilosofiasta tai vaihtoehtoisesti esim. tervehdys iltagaalassa koko juhlaväelle.

Mikä on Nuorkauppakamari?

Lappeenrannan Nuorkauppakamari ry on perustettu vuonna 1960. Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten (18-40v.) kansainvälinen kouluttautumisjärjestö. Se pyrkii vaikuttamaan yhteiskuntaan kehittämällä jäsentensä johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Suomessa toimii yli 70 paikallista nuorkauppakamaria ja varsinaisia jäseniä on noin 2500. Maailmanlaajuisesti Nuorkauppakamarissa on yli 170 000 jäsentä. Nuorkauppakamarin kansainvälisiä jäseniä ovat olleet esimerkiksi Bill Clinton, Kofi Annan, Jacques Chirac ja Al Gore.

www.nuorkauppakamarit.fi
www.jclappeenranta.fi

JIICEE 2.O järjestetään 18.-20.9.2020 Lappeenrannassa. Tule mukaan!

Tarjoamme laajan kattauksen mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen niin johtajuuden, asiantuntijuuden kuin yrityksien näkökulmista. Tervetuloa!

Ota yhteyttä

15 + 6 =