Keynotet

Tutustu loistaviin puhujimme ja teemoihin, joista he tulevat puhumaan.

Katja Lamminen

Markkinointi Hurmaa Oy

Koulutus: Lauantai klo 9.15-10.00

Yksi elämä – tunteen voimalla.

Olen järjellä käyvä tunneihminen.

Eletty elämä ja ihmiset ovat tehneet minusta sen, joka luottaa päätöksissä tunteeseen ja minkä pohjalta laitoin tänä vuonna kaiken uusiksi.

Menin toisen kerran naimisiin, vaihdoin sukunimeä, otin lopputilin upeasta työpaikasta ja aloitin mainostoimistoyrittäjänä aikana, jolloin koronan toinen tuleminen näyttää viitteitä.

Kerron lisää kun tavataan!

Katja Lamminen
Hurmauttaja – toimitusjohtaja – yrittäjä
Markkinointi Hurmaa Oy

Maarika Hienonen

Helsingin Nuorkauppakamari

Koulutus: Minä 2.0, lauantai klo 14.00-15.30

Mitä jos voisit parantaa elämänlaatuasi ihan ilmaiseksi ja vieläpä olemalla tekemättä mitään? On yksi erittäin yksinkertainen keino parantaa omaa potentiaaliaan kaikilla elämän osa-alueilla – ja tämä keino on riittävä uni. Mutta mikä on riittävä määrä unta? Miksi uni on tärkeää ja miten se vaikuttaa suoriutumiseemme, luovuuteemme ja mielialaamme? Mitä uni oikeastaan on ja miten voit itse edistää hyvää unta?

Näihin kysymyksiin saat vastauksen Minä 2.0 – Mikset ottais omasta potentiaalistas selvää? -koulutuksessa, jossa käydään läpi konkreettisia tapoja, joilla voit parantaa omaa untasi ja näin paremmin hyödyntää koko omaa potentiaaliasi.

Kouluttajana toimii muutos- ja projektijohtamisen parissa työskentelevä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut Helsingin Nuorkauppakamarin jäsen Maarika Hienonen (KTM, FM), joka tuo koulutuksessaan esille niin tutkittua tietoa kuin omakohtaisia kokemuksiaankin unen vaikutuksista.

Sami Nummela

JCI ADMIN, Riihimäki-Hyvinkään Nuorkauppakamari

Koulutus: Lauantai klo 10.00-13.00

Koulutus keskittyy paikallisyhdistysten johtamiseen ja on suunnattu kaikille oman kamarin hallitukseen tai muihin paikallisen tason johtotehtäviin pyrkiville jäsenille. Koulutuksessa käsitellään hallituksen rakennetta, paikallisyhdistyksen hallintoa sekä vastuuta kehittymismahdollisuuksien tarjoajana jäsenille, jotta vaikuttaminen ympäriöivään yhteiskuntaan mahdollistuu. JCI Adminiin täytyy tehdä erillinen rekisteröinti jci.cc-sivustolla. Turvavälien vuoksi koulutukseen otetaan maksimissaan 30 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä.

PERUUNTUNUT: Keynote Ari-Pekka Salovaara 

Keynote Ari-Pekka Salovaaraa on valitettavasti peruuntunut koronatilanteesta johtuen.

JIICEE 2.O järjestetään 18.-20.9.2020 Lappeenrannassa. Tule mukaan!

Tarjoamme laajan kattauksen mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen niin johtajuuden, asiantuntijuuden kuin yrityksien näkökulmista. Tervetuloa!

Ota yhteyttä

7 + 2 =